Freebies voor meer grip op eten

Gratis

Nieuwe inzichten zetten je in actie. Deze actie is nodig wil je uit je vicieuze cirkel stappen. Op deze pagina vind je tools die ik met veel aandacht voor je heb opgesteld om te ontdekken wat jouw volgende stap is. Speciaal voor vrouwen die met meer zelfvertrouwen, voluit willen genieten van het leven zonder dat eten daar een spelbreker in is.


Test 'Belemmerende eetroutines'

We ervaren allemaal wel eens de tegenstrijdigheid in onze behoeften. We willen graag voor andere zorgen en klaar staan, maar verwaarlozen daarmee wel eens onszelf. We willen hard werken en we willen rust. We willen van alles doen, maar hebben weinig energie en tijd. Hoe gaan we met deze tegenstijdige behoeften om? 

Meestal negeren we ze, maar er wordt ook vaak een uitweg in eten gevonden. Eten geeft direct steun, genot, energie en het verlicht voor even de stress. De keerzijde is echter pijnlijk. Eten wanneer je eigenlijk geen honger hebt leidt al snel tot overgewicht én het wordt steeds moeilijker om de andere, onderliggende, behoeften te bevredigen. 

Download deze test om zicht te krijgen op hoe vaak je neigt om te eten als je eigenlijk geen honger hebt en welke omstandigheden hier invloed op hebben. Vanuit daar wordt het mogelijk om nieuwe routines te ontwikkelen die deze behoeften vervullen op een manier die niet noodzakelijk met eten te maken heeft. 

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het:

Blogtrilogie grip op eetgedrag

Ons eetgedrag veranderd niet door meer eet- en leefregels op te leggen. Eten betekend veel meer dan voeding. In 3-delen geef ik de belangrijkste inzichten nodig om de strijd met eten te kunnen eindigen. Samen met de oefeningen die ik hierin deel kun je direct stappen gaan zetten.

Deel 1: Hét geheim om het gevecht met eten voorgoed te eindigen Deel 2: Waarom je keer op keer niet doet wat je wilt Deel 3: Hoe je je grootste verlangen écht waar maakt  

Schrijf je in en ga direct aan de slag met deel 1

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het: