Ervaringen

Deel hier je ervaring met W-eet beter
(10)
>
(10) Eelke
0

NAV Tem je verleider training
Hee Kim heel erg bedankt dat je dit met ons deelde! Voor mij is een zin uit 1 van de filmpjes er 1 die het voor mij doet, als ik mezelf die vraag stel kan ik een goeie keuze maken. Namelijk, kies je voor bv de chocolade en het gevoel daarbij wat zo weer weg is of kies je voor LANGE TERMIJN GELUK. En tot nog toe was er niks zo lekker/bijzonder dat ik dat boven t lange termijn geluk verkoos. Dankjewel! Alles wat ik at ging zeg maar automatisch. Nu veel bewuster.



(9) Sabrina
0

NAV Tem je verleider training
Super bedankt, Kim. Ik maak nu steeds meer een bewuste keuze en daar ben ik blij om! Dank je wel. Xx



(8) Attiene
0

NAV Tem je verleider training
Ik vind deze challenge heel praktisch en direct toepasbaar. Verder vind ik, doordat je de oefeningen daadwerkelijk doet, dat je echt ervaart wat het met je doet. Mooi is dat. Ik vind ook dat kim een prettige verschijning is om naar te kijken in de video's en ook dat je een fijne stem hebt om naar te luisteren. Kortom: in deze hectische week toch de challenge elke dag gedaan. Daar ben ik blij mee, want het heeft me al veel inzichten opgeleverd.



(7) Ilse
0

NAV Tem je verleider training
Kim, dank je wel voor de afgelopen week! Ik merk dat ik de oefeningen vaak probeer toe te passen en dat het echt wel iets doet. Ik ben begonnen met kleine doelen te stellen en niet meer al te streng voor mezelf te zijn. Hoe strenger ik ben hoe meer ik wil eten/snoepen probeer ik dit los te laten gaat het echt beter. Super thankx hiervoor Kim en ik blijf ermee doorgaan! Gr ilse



(6) Merel
0

Kim heeft mij echt super goed geholpen in mijn weg naar een ‘slankere en ook zelfverzekerde ik’.
Ik ben meer dan te tevreden over haar aanpak. Wat je niet moet verwachten is het voorschrijven van specifieke eetschema’s. Ik was zelf ook van mening dat dat mij niet zou gaan helpen, omdat ik over het algemeen wel weet wat ik moet eten. Toch maak je soms de keuze ongezond te eten waar je later weer spijt van hebt. Door Kim heb ik geleerd heel erg bewust met mijn gedachtes te leren omgaan en vervolgens te kijken hoe je op de juiste manier handelt. Het leren onderscheiden van verlangens en echte honger. Ook zit ik lekkerder in mijn vel doordat ik heb geleerd niet zo streng voor mezelf te zijn en dat dingen niet altijd volgens de regels hoeven te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak niet alleen effect heeft op mijn gewicht van nu, maar ook op de lange termijn.

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Comments are closed.