Ervaringen

Deel hier je ervaring met W-eet beter
(10)
<
(5) Ilse
0

De training is een echte aanrader! Geen tijdelijke oplossing zoals een dieet, maar een levenslange aanpak. Kim is een betrokken en open persoon. Ontzettend veel geleerd, stap voor stap kom je bij je doel!

(4) Anne-Marie
0

Ik heb veel meer energie gekregen en ik heb mezelf véél meer in de hand. Ook zie ik nu veel beter in dat ik zelf uit de vicieuze cirkel kan stappen en hoe ik dat kan doen. Het is zó fijn om je eigen bewuste keuze te maken. Daar profiteer ik iedere dag van. Dank je wel Kim!(3) Suzanne
0

Afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Geen honger lijden, geen onmogelijk dieëten maar gewoon gezond en regelmatig eten. Na verloop van tijd verdwijnen de kilo's en komen de onmogelijke broeken weer uit de kast.

Langzaamaan wordt het een wedstrijd en leuk om te kijken wat je ermee kan bereiken. Erg fijn dat dat op deze manier bewerkstelligd kan worden.

Bedankt Kim!

(2) Jeanne
0

Eigenlijk was ik mijn hele leven al bezig met lijnen, maar nooit bleef het effectief. Sinds ik bij W-eet Beter ga ervaar ik het niet echt als lijnen maar een gezonde leefwijze en dat je zeker geen honger hoeft te lijden. Kim kijkt naar jouw persoonlijke situatie en eetgedrag, en niet met een hele groep allemaal het zelfde, want iedereen is anders, doet anders en reageert anders. Je leert om naar de goede voedingsvezels en goede vetten te kijken en wat goed is voor jouw lijf. Kim begeleid met een persoonlijk plan van aanpak en advies naar een gezond gewicht en leefwijze. Ze steunt en ondersteunt je als je dat nodig hebt. Groetjes Jeanne(1) Pieter Voogt - PauwR
0

Wij hebben met hele bedrijf een ochtend lang gezamenlijk en persoonlijk voedingsadvies gehad van W-eet Beter. We wilden weten welke keuzes we kunnen maken om ons nog energieker te voelen. En dat is gelukt. Op een leuke manier is ons hele team nu bezig met gezonde voeding. Ik kan het elk bedrijf aanbevelen!

<

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Comments are closed.