Photo by Adam Whitlock on Unsplash

Photo by Adam Whitlock on Unsplash

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”0″ link=”” /]

It fits when you’re having fun!

Afgelopen week was ik op het spirit business event en men wat heb ik daar veel mogen leren. Ik ging er helemaal onbevangen in, zonder verwachting en ik had ook niet echt een idee wat het precies in hield. Gabrielle Bernstein was dag 1 aanwezig en wat een mooie lessen heeft zij gedeeld. De zaal was gevuld met energie en klinkt misschien gek maar ook een soort van liefde.

De lessen kwamen binnen, ze waren niet allemaal nieuw, maar het was alsof iets dat was weggezakt weer met grote letters voor me verscheen: HAVE FUN!

De automatische piloot

De afgelopen tijd was druk en hectisch. Ik stond op de automatische piloot, moest nog van alles doen. Ik wil zo graag mijn lessen delen, je geven wat ik weet uit eigen ervaring en de ervaring opgedaan van de cliënten die ik afgelopen jaren heb begeleid. Dus ik móest teksten schrijven, facebookpost plaatsen, nieuwsbrieven verspreiden en tussendoor móest ik ook nog mijn eigen mooie programma Uit de Dieetvalkuil omzetten naar een waardevol online programma. Ik bleef maar door gaan en zat iedere dag tot in de nacht te werken aan dit alles dat nog móest van mezelf.

Gabby benadrukte dat we vooral ‘fun’ moeten hebben in wat we doen. Pas dan kan alles stromen. En dat geldt zeker ook voor jou en je leefstijl. It fits when you’re having fun!
Voor mij was het even een spiegel die ik nodig had. Fun….

Fun!

Tot nu toe was de hele rit ‘fun’ geweest. Ik kwam met het geweldige idee om mijn mooie programma groots te delen door het online te zetten. In combinatie met begeleiding van mij, een perfecte en super krachtige combinatie. Met veel plezier deelde ik eigen verhalen en verhalen van cliënten. Er ontstond nog meer ‘fun’, want ik kreeg meer en meer reacties op mijn berichten. Berichten van mensen die zichzelf in de verhalen herkende en veel hebben aan mijn lessen. Berichten van mensen die openhartig hun eigen worstelingen met eten delen. En berichten vol lof over de dingen die ik had uitgezet afgelopen tijd. En dat is best wat eigenlijk. Zo kwam er een mega diepgaande challenge ‘Tem je verleider’, een blog trilogie ‘De belangrijkste inzichten om de worsteling met je eetgedrag te eindigen’ en morgen geef ik mijn eerste een online training ‘Stop je strijd met eten’. Ik ben dan ook super, super dankbaar voor alle mooie reactie en alle ‘fun’ die ik heb mogen ervaren.

Maar ondertussen moest ook alles klaar voor het online programma. De techniek bleek IETSJES  ingewikkelder (oké, misscheien was ik hierin wat naïef geweest). En alles koste veel meer tijd dan gedacht (tijd inschatten is altijd al een probleem geweest bij mij, beetje overmoedig door enthousiasme denk ik ;-)).

Eerlijk naar jezelf

Tijdens het event zag ik het ineens helder en durfde ik het toe te geven, er was de afgelopen paar weken geen fun meer. Ik gunde mezelf gewoon geen fun. En ik voelde het online programma mag een beetje meer tijd hebben. Zodat het met veel ‘fun’ tot stand komt en de juiste energie uitdraagt. En ook zodat ik vol energie de kracht van mijn coaching kan laten stromen.

Een moeilijke keuze? Yep! Maar het voelt goed. Het online programma wordt 3 weken opgeschoven. Bam. Het is er uit. Nu kan ik met veel plezier alle losse eindjes aan elkaar knopen en genieten van de totstandkoming van dit prachtige programma en er super veel mensen mee dienen. Uit de Dieetvalkuil

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.