Tem je verleider Training voor meer grip op eten

Online training: Tem je verleider 

Mindboost voor meer grip op eten

Is eten voor jou ook vaker een vijand dan een vriend? En herken jij de dagelijkse waterval aan gedachten die een strijd aangaan met eten? Gedachten die zeggen dat je bepaalde dingen niet meer mag eten, maar dat ze zo lekker zijn, dat het sonde is om weg te gooien, dat het niet gezellig is als je niets pakt, dat de dag nu toch al verpest is, dat een slanker figuur eenmaal niet voor je is weggelegd, etc. Dan is deze training dé mindboost voor jou!  

Tijdens deze training leer je hoe je jouw eetgedrag niet meer laat domineren door jouw belemmerende gedachten en hoe je bewuster gaat kiezen voor wat je écht wilt. Door het volgen van de training ervaar je meer rust in je hoofd en ervaar je meer focus, zodat je écht kunt gaan bouwen aan een leven waarin eten geen 'issue' meer is. 

De training bestaat uit 5 videolessen en talloze praktische oefeningen met impact én als BONUS krijg je toegang tot de (besloten) Facebook Community: Mind your Mind, waar je dagelijkse support kunt ervaren van gelijkgestemde vrouwen, je altijd met jouw vragen terecht kunt en waar ik je regelmatig extra zal ondersteunen in jouw proces. Ook bijzonder aan deze training is dat je het in jouw eigen tempo kunt doorlopen. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de lessen en alle updates zijn altijd gratis.

Dit is wat je ontvangt

  • 5 weken een inspirerende videoles 
  • Een werkboek met praktische oefeningen met impact 
  • Een visualisatie oefening voor diepgaand inzicht
  • Diverse begeleide meditaties die helpen je minder te laten meeslepen in gedachten en gevoelens, waardoor je bewuster kunt kiezen 
  • Levenslange toegang 24/7 en gratis updates
  • Steun van mij en de andere Mind your Mind members  


Schrijf je in en ga direct aan de slag Laat eten geen issue meer zijn €75

Testimonials


Over Kim Mijland 

Oprichter van W-eet beter

In het verleden heb ik me jaren lang bezig gehouden met lijnen. Op verantwoorde wijze ging ik dan aan de slag met gezonde weekmenu’s of probeerde ik ‘gewoon’ niet te snoepen, andere ongezonde tussendoortjes te laten en alleen gezond beleg op mijn brood te doen. Maar ook al wist ik welke dingen niet goed voor me waren en wilde ik nog zo graag een slanker figuur, uiteindelijk at ik die dingen steeds vaker toch weer en kwam het gewicht er weer aan. Inmiddels weet ik dat weten en doen eenmaal twee verschillende dingen zijn. Om het gat hiertussen te overbruggen en dus meer controle over je eetgedrag te krijgen, is het absoluut nodig om op mentaal niveau aan de slag te gaan. Onze eigen gedachten verleiden ons namelijk te blijven hangen in onze ongezonde gewoonten.  

Lijnen komt al ruim 10 jaar niet meer in mijn woordenboek voor. Hoewel bepaalde verleidende gedachten wel eens voorbij flitsen (ach vooruit, voor de gezelligheid), hebben ze mij niet in hun macht en kan ik bewust kiezen voor wat ik écht wil. Ik kies bewust gezond, maar ook weleens bewust ongezond, zonder vervelende gevolgen. Op deze manier ontspannen kunnen genieten van eten heb ik inmiddels in mijn praktijk al heel wat mensen ook mogen leren.  

En nu, met de Tem je verleider training leer ik jou hoe je je niet meer laat rond commanderen door jouw verleidende gedachten.  

© 2017 www.w-eetbeter.nl | info@w-eetbeter.nl