Online programma Uit de Dieetvalkuil

Voor iedereen die de worsteling met het gewicht wil eindigen en op eigen kracht de regie wil kunnen houden over zijn eetgedrag

Houdt eten je meer bezig dan je lief is? En zou je graag willen dat eten niet zo’n ‘big issue’ is? Ervaar je dat het steeds moeilijker wordt om de ‘knop’ om te zetten en zit je niet lekker in je vel? Voel je dat je meer mag genieten van het leven en dat telkens weer diëten daar niet in thuis hoort?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je zonder strijd kunt kiezen voor de ‘verstandigste’ optie?
 • Je eetkeuzes kunt maken zonder schuldgevoel achteraf?
 • Je emoties niet je eetgedrag zouden bepalen?
 • Je weet wat jouw ideale leefstijl is en die durft na te leven?
 • Je een stimulerende omgeving om je heen zou hebben? 
 • Je de juiste balans kunt vasthouden? 
 • Je tevreden in de spiegel kunt kijken?  

‘Its not about the goal. Its about growing to become that person that can accomplish that goal’ - Tony Robbins –  

‘Uit de Dieetvalkuil’ programma

In mijn training ‘Uit de Dieetvalkuil’ coach ik echt gemotiveerde mensen die voor zichzelf willen leren kiezen en voor eens en altijd afscheid willen nemen van het diëten. Die hun gewicht willen managen vanuit een meer liefdevolle en gezondere relatie met eten. Die willen leren wat nodig is om een verandering in hun leefstijl vol te houden, zonder het innerlijke gevecht. En willen leren hoe ze in tijden van drukte en emotionele stress voorkomen dat ze terugvallen in oude patronen.  

Ook als je wilt bouwen aan meer eigenwaarde, zodat je je minder laten beïnvloeden door wat anderen zeggen of eten en vol overtuiging je eigen keuzes wilt kunnen maken. Jij hebt de touwtjes in handen! Je leert manieren om niet de hele dag met eten bezig te zijn, maar ten volste te genieten van datgeen dat voor jou zo belangrijk is in je leven, zónder dat dit je gewicht negatief beïnvloedt.  

Ik help je bij het creëren van een betere relatie met eten. We gaan samen aan de slag, maar je hebt het tempo zelf in de hand. Ik heb namelijk de Uit de Dieetvalkuil training in een online academie gezet. Je kunt alle lessen vanuit je veilige thuis volgen en als je eenmaal meedoet heb je er levenslang toegang tot. Maar je staat er niet alleen voor! Je wordt namelijk ook nog eens volop gecoacht door mij persoonlijk. Er is iedere 2 weken een coachcall én er is een besloten Facebookgroep waarin ik je prikel en motiveer en je leert van en met gelijkgestemden. 

Herken je dit?

 • Ben je veel in je hoofd bezig met wat je wel en niet mag eten? 
 • Ben je regelmatig ontevreden over de eetkeuzes die je hebt gemaakt? 
 • Ben jij een ster in jezelf voor de gek houden wanneer het op gezondere keuze maken aankomt? 
 • Heb je vaak last van uitstelgedrag?
 • Kun je moeilijk gemotiveerd blijven in de waan van alle dag?
 • Zet jij de behoefte van andere vóór die van jezelf?  

En dit?

Je hebt al vele diëten uitgeprobeerd en ze hebben tijdelijk mooie resultaten gegeven. Dat afval trucje dat ken je dus. 

Toch sluipen de kilo’s er iedere keer weer aan. Het loopt op het werk of thuis even niet zoals je wilt, de zorg voor je gezin vergt al je aandacht, je hebt even je handen vol om alle ballen in de lucht te houden of het is niet vol te houden omdat het niet de leefstijl is die bij je past. Je wilt namelijk nog wel kunnen genieten en een dieet ontneemt je dat. 

Al snel volgt het gevoel dat je niet goed genoeg je best doet, dat je niet genoeg zelfdiscipline hebt en misschien denk je zelfs dat je het blijkbaar niet graag genoeg wilt. 

Onze maatschappij leert ons dat als we harder ons best doen, we meer succes hebben. Maar dat is niet zo!  

Ben jij klaar om te veranderen?

Uit de dieetvalkuil betekent:

 • Op het gewicht komen waar je je prettig bij voelt, zónder dieet
 • Bewuster leren eten op een manier die bij jouw als uniek persoon past
 • Een einde maken aan emotie-eten en eetbuien 
 • Genieten van alles in het leven zonder dat eten en je gewicht een ‘big issue’ zijn
 • Ontdekken hoe jouw ideale leefstijl eruit ziet en er naar gaan leven, iedere dag 
 • Grenzen kunnen bewaken in alle omstandigheden 
 • Beter naar je lichaam kunnen luisteren  

Mag ik je helpen?

Het is mijn missie dat ik jou en andere mensen mag helpen een einde te maken aan de dagelijkse worsteling met hun gewicht en eten. Kunnen genieten van eten zonder strijd heeft mij veel rust gegeven in het hoofd. Nu voel ik me heerlijk in balans. Dat hoort iedereen te mogen ervaren.  

‘Kies niet meer voor het korte termijn succes, maar voor het lange termijn geluk. Het geluk van een geweldige relatie met eten’  

Dit is wat je ontvangt:

Uit de Dieetvalkuil is een 6 maanden durend online programma gecombineerd met intensieve coaching. Het bestaat uit 12 wekelijkse lessen, om je stap voor stap vooruit te helpen. Je hebt levenslang toegang tot al dit lesmaterialen, maar ook alle toekomstige updates. Je kunt daardoor alles in je eigen tempo doen, terwijl er ook een stok achter de deur aanwezig is. Want gedurende deze 6 maanden is er om de week een (groep)coachcall waarin je persoonlijk wordt gecoacht en waarin je leert van anderen. En is er 6 maanden lang een community waar je altijd op kunt terug vallen.  

Het programma is een combinatie van video’s, audio’s, oefeningen, live coaching en community. 

 • Video’s Er zijn videolessen en presentaties om je technieken en strategieën te leren om op eigen kracht de regie te krijgen en behouden over je eetgedrag.  
 • Audio’s Er zijn meditaties en visualisaties door middel van audio’s. Ze zorgen voor heldere inzichten die een krachtig bijdrage leveren aan je gedragsverandering.  
 • Oefeningen Iedere les heeft inspirerende en inzicht gevende oefeningen die je helpen om alle theoretische kennis in de praktijk te brengen.  
 • Live coaching Tijdens de 2 wekelijkse coachcalls beantwoord ik jouw vragen en heb ik extra tips en opdrachtjes.  
 • Community Samen leer je meer. In een besloten Facebookgroep kun je voor je vragen terecht, kun je sparren, vind je herkenning en krijg je steun van mensen die jou precies begrijpen. De kracht van een groep gelijkgestemden werkt enorm in je voordeel.  

Momenteel is direct starten niet mogelijk. Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst, je ontvangt dan melding wanneer er een plaats is vrijgekomen.

Uit de Dieetvalkuil 

€ 875* 

* in termijnen betalen mogelijk


 • 12 online lessen
 • Meditaties en visualisaties, video's en presentaties, wekelijkse oefeningen en ondersteunende tools
 • Levenslange toegang tot het online gedeelte inclusief alle lessen, materialen en updates
 • 6 maanden iedere 2 weken live online (groep)coachcall 
 • 6 maanden toegang tot de Uit de Dieetvalkuil online Community waar je in contact komt met andere gelijkgestemde 
 • 6 maande 24/7 de mogelijkheid je vragen te stellen in de besloten community 
 • 1 live trainingsdag voor verdieping 

Heb je nog vragen voordat je besluit om mee te doen? Dat snap ik! Stel ze gerust of vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan. 

Deelnemers over mijn caoching

“Verwacht geen zoveelste lijn poging! Je gaat opzoek naar wat de oorzaak is van de eet problematiek en gaat hiermee aan de slag. Je gaat de strijd aan met je innerlijke stemmetjes ( nee je bent niet schizofreen dit is heel normaal!). Je leert dat je altijd een keuze hebt en dat je deze kunt maken op de lange en korte termijn. Kim is een hele fijne coache, ze heeft ervaring op dit gebied en is ook niet bang om haar eigen ervaringen te delen ook als die tijdens het programma voorbijkomen. De bijeenkomsten zijn een goede aanvulling op het programma en natuurlijk is het spannend maar de opdrachten tijdens de bijeenkomsten zijn zeer relativerend en zorgen voor meer bewustwording en gevoel bij de opdrachten in het werkboek. Vertrouw op jezelf en vertrouw op Kim!” Nancy

“Kim heeft mij echt super goed geholpen in mijn weg naar een ‘slankere en ook zelfverzekerde ik’. Ik ben meer dan te tevreden over haar aanpak. Wat je niet moet verwachten is het voorschrijven van specifieke eetschema’s. Ik was zelf ook van mening dat dat mij niet zou gaan helpen, omdat ik over het algemeen wel weet wat ik moet eten. Toch maak je soms de keuze ongezond te eten waar je later weer spijt van hebt. Door Kim heb ik geleerd heel erg bewust met mijn gedachtes te leren omgaan en vervolgens te kijken hoe je op de juiste manier handelt. Het leren onderscheiden van verlangens en echte honger. Ook zit ik lekkerder in mijn vel doordat ik heb geleerd niet zo streng voor mezelf te zijn en dat dingen niet altijd volgens de regels hoeven te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak niet alleen effect heeft op mijn gewicht van nu, maar ook op de lange termijn.” Merel 

“Kim komt tot de kern van je vraag of probleem. Ze neemt ruim de tijd voor je en komt met concrete stappen om je verder te helpen. Niet alleen op het gebied van eten maar op je hele levensstijl.” Janita 

“Ik kan niet anders dan je aanraden om te vertrouwen in Kim. Ze heeft me geholpen veel over mezelf te leren en mijn relatie met eten. Haar openheid en haar betrokkenheid maakt dat je een zeer persoonlijke begeleiding krijgt.” Marleen 

“De training is een echte aanrader! Geen tijdelijke oplossing zoals een dieet, maar een levenslange aanpak. Kim is een betrokken en open persoon. Ontzettend veel geleerd, stap voor stap kom je bij je doel!” Ilse

“Ik heb veel meer energie gekregen en ik heb mezelf véél meer in de hand. Ook zie ik nu veel beter in dat ik zelf uit de vicieuze cirkel kan stappen en hoe ik dat kan doen. Het is zó fijn om je eigen bewuste keuze te maken. Daar profiteer ik iedere dag van. Dank je wel Kim!” Anne-Marie

Over Kim Mijland 

Oprichter van W-eet beter

Mijn naam is Kim Mijland. Gewichtsconsulent als achtergrond, maar vooral coach gespecialiseerd in gedragsverandering voor een betere relatie met eten en een blijvend resultaat.  

In het verleden heb ik me jaren lang bezig gehouden met lijnen. Op verantwoorde wijze ging ik dan aan de slag met gezonde weekmenu’s of probeerde ik ‘gewoon’ niet te snoepen, andere ongezonde tussendoortjes te laten en alleen gezond beleg op mijn brood te doen. Maar ook al wist ik welke dingen niet goed voor me waren en wilde ik nog zo graag een slanker figuur, uiteindelijk at ik die dingen steeds vaker toch weer en kwam het gewicht er weer aan.  

Inmiddels weet ik dat weten en doen eenmaal twee verschillende dingen zijn. Om het gat hiertussen te overbruggen en dus meer controle over je eetgedrag te krijgen, is het absoluut nodig om op mentaal niveau aan de slag te gaan. Onze eigen gedachten verleiden ons namelijk te blijven hangen in onze ongezonde gewoonten.  

Lijnen komt al ruim 10 jaar niet meer in mijn woordenboek voor. Hoewel bepaalde verleidende gedachten wel eens voorbij flitsen (ach vooruit, voor de gezelligheid), hebben ze mij niet in hun macht en kan ik bewust kiezen voor wat ik écht wil. Ik kies bewust gezond, maar ook weleens bewust ongezond, zonder vervelende gevolgen. Op deze manier ontspannen kunnen genieten van eten heb ik inmiddels in mijn praktijk al heel wat mensen ook mogen leren. 

Momenteel is direct starten niet mogelijk. Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst, je ontvangt dan melding wanneer er een plaats is vrijgekomen.

Uit de Dieetvalkuil 

€ 875* 

* in termijnen betalen mogelijk


 • 12 online lessen
 • Meditaties en visualisaties, video's en presentaties, wekelijkse oefeningen en ondersteunende tools
 • Levenslange toegang tot het online gedeelte inclusief alle lessen, materialen en updates
 • 6 maanden iedere 2 weken live online (groep)coachcall 
 • 6 maanden toegang tot de Uit de Dieetvalkuil online Community waar je in contact komt met andere gelijkgestemde 
 • 6 maande 24/7 de mogelijkheid je vragen te stellen in de besloten community 
 • 1 live trainingsdag voor verdieping 

Heb je nog vragen over het programma? Stel je vraag via het contactformulier, ik beantwoord ze graag.