Kim

Kunnen genieten van eten zonder strijd heeft mij veel rust gegeven in het hoofd.

Gewichtsconsulente Kim MijlandIk ben Kim Mijland, getrouwd, moeder van 2 kinderen en oprichter van W-eet beter.

Ik ben life – en mindsetcoach en ik help vrouwen die worstelen met hun eetgewoontes, om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen, zodat ze in vrijheid gaan genieten zonder dat eten daar een spelbreker in is.

In het verleden heb ik me jaren lang bezig gehouden met lijnen. Op verantwoorde wijze ging ik dan aan de slag met gezonde weekmenu’s of probeerde ik ‘gewoon’ niet te snoepen, andere ongezonde tussendoortjes te laten en alleen gezond beleg op mijn brood te doen. Maar ook al wist ik welke dingen niet goed voor me waren en wilde ik nog zo graag een slanker figuur, uiteindelijk at ik die dingen steeds vaker toch weer en kwam het gewicht er weer aan.

Inmiddels weet ik dat weten en doen eenmaal twee verschillende dingen zijn. Om het gat hiertussen te overbruggen en dus meer grip op je eetgedrag te krijgen, is het absoluut nodig om op mentaal niveau aan de slag te gaan. Onze eigen gedachten verleiden ons namelijk te blijven hangen in onze ongezonde gewoonten.

Lijnen komt al ruim 10 jaar niet meer in mijn woordenboek voor. Hoewel bepaalde verleidende gedachten wel eens voorbij flitsen (ach vooruit, voor de gezelligheid), hebben ze mij niet in hun macht en kan ik bewust kiezen voor wat ik écht wil. Ik kies bewust gezond, maar ook weleens bewust ongezond, zonder vervelende gevolgen.
Op deze manier ontspannen kunnen genieten van eten heb ik inmiddels al honderden vrouwen ook mogen leren.

Wat anderen zeggen

 “Kim heeft mij echt super goed geholpen in mijn weg naar een ‘slankere en ook zelfverzekerde ik’. Ik ben meer dan te tevreden over haar aanpak. Wat je niet moet verwachten is het voorschrijven van specifieke eetschema’s. Ik was zelf ook van mening dat dat mij niet zou gaan helpen, omdat ik over het algemeen wel weet wat ik moet eten. Toch maak je soms de keuze ongezond te eten waar je later weer spijt van hebt. Door Kim heb ik geleerd heel erg bewust met mijn gedachtes te leren omgaan en vervolgens te kijken hoe je op de juiste manier handelt. Het leren onderscheiden van verlangens en echte honger. Ook zit ik lekkerder in mijn vel doordat ik heb geleerd niet zo streng voor mezelf te zijn en dat dingen niet altijd volgens de regels hoeven te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak niet alleen effect heeft op mijn gewicht van nu, maar ook op de lange termijn.”
Merel 

“De training is een echte aanrader! Geen tijdelijke oplossing zoals een dieet, maar een levenslange aanpak. Kim is een betrokken en open persoon. Ontzettend veel geleerd, stap voor stap kom je bij je doel!”
Ilse

“Ik heb veel meer energie gekregen en ik heb mezelf véél meer in de hand. Ook zie ik nu veel beter in dat ik zelf uit de vicieuze cirkel kan stappen en hoe ik dat kan doen. Het is zó fijn om je eigen bewuste keuze te maken. Daar profiteer ik iedere dag van. Dank je wel Kim!”
Anne-Marie

Ben jij klaar om te veranderen?

Het is mijn missie dat ik jou en andere mensen mag helpen een einde te maken aan de dagelijkse worsteling met hun gewicht en eten. Kunnen genieten van eten zonder strijd heeft mij veel rust gegeven in het hoofd. Nu voel ik me heerlijk in balans. Dat hoort iedereen te mogen ervaren.

Comments are closed.